UANBC events

Planlagte events i UANBC

15. december 2020 kl. 1500-1600 CET: Ukraine Right Now

På dette webinar vil den ukrainske ambassadør i Danmark samt den danske ambassadør i Ukraine give dig det store billede af, hvor Ukraine står i dag. De vil blive suppleret af den ukrainske viceøkonomiminister samt af Direktøren for Ukraine Invest. Bestyrelsesformanden for SEB Bank Ukraine, Kristian Andersson, vil fungere som key-note listener. Du finder det fulde program her.

Februar 2021: IT-sourcing i Ukraine – Hvad skal man være opmærksom på?

IT kender ingen grænser. Manglen på IT-udviklere i Danmark kan allerede mærkes, og manglen står til at eksplodere over de næste ti år. Det samme gælder for Skandinavien generelt. På dette webinar vil du få et detaljeret indblik i, hvorfor Ukraine har så stor succes med at tilbyde IT og Engineering services, og hvordan du og din virksomhed bedst anvender ukrainske udviklere eller ingeniører i din forretning.

April 2021: DCFTA – Toldfri i Ukraine

I oktober 2017 trådte den dybe of omfattende frihandelsaftale (DCFTA) mellem EU og Ukraine i kraft. Aftalen giver fri adgang mellem EU og Ukraine for en lang række af produkter. Alligevel viser et studie at en stor del af de europæiske virksomheder ikke er opmærksomme på muligheden for at ansøge om toldfri transit, når de arbejder med Ukraine. På dette webinar vil du lære mere om DCFTA og om, hvordan du og din virksomhed undgår at betale unødvendige afgifter.

Juni 2021: Landbrug i Ukraine – fordele og ulemper ved kort- og langsigtede investeringer

Landbrugssektoren i Ukraine er en af de få steder i verden, hvor investeringsafkastet fortsat er ekstremt højt. Det gælder både for korte og lange investeringer. De lange investeringer giver muligheden for exceptionelt stor profit, men de indeholder også større systemiske risici. På dette webinar vil du lære, hvordan du og din virksomhed kan navigere rundt om de risici, så du kan investere intelligent og profitabelt i den ukrainske landbrugssektor.

Webinarer / seminarer efter sommerferien

Da vi ønsker at være i stand til at mødes fysisk, afventer vi udrulningen af vaccinerne og ændringer i rejserestriktioner, før den præcise form og indhold af efterårsmøderne fastlægges.

close